Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alex Trans Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Garduri metalice in Bucuresti
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru imprejmuirea unui teren curti sau gradini este nevoie de un gard. Firma noastra in activitatea ei de proiectare si productie de confectii metalice, realizeaza garduri metalice, garduri din plasa bordurata, panouri din sipca metalica, garduri din teava rectangulara simple sau cu insertie de fier forjat.

Acestea pot varia de la cele simple modele până la cele mai elegante cu finisaje din fier forjat. Preturile gardurilor metalice executate de firma noastra variaza in functie de modelul ales. In domeniul confectiilor metalice comunicarea dintre executant si beneficiar trebuie sa fie la obiect pentru realizarea unor produse de foarta buna calitate. Experienta noastra poate inlocui timpul pierdut de dvs. pentru alegerea celor mai bune solutii in alegerea unor modele de garduri metalice precum si al celor mai potrivite materiale.

Daca aveti un buget mai restrans pentru realizarea unui gard metalic, puteti opta pentru panouri din plasa bordurata sau plastifiata,realizand astfel un proiect de lunga durata la un pret scazut.

Gardurile metalice din fier forjat au un aspect deosebit datorita elementelor de fier forjat si a multiplelor combinatii care ajuta la realizarea unui design deosebit si unic pentru fiecare client.

Rezistente in timp si avand un stil architectural aparte gardurile metalice din fier forjat sunt foarte apreciate de clientii care isi doresc un gard cu tenta antica si calitate deosebita. Eleganta si rafinamentul lor nu lasa nici un fel de indoiala ca sunt cele mai apreciate modele de garduri metalice in domeniul confectiilor metalice.

Am fost tentati foarte mult timp sa oferim preturi informative pentru garduri, luand in calcul diverse modele.
Deoarece fiecare proiect are specificul sau, necesarul sau de materiale si timp diferit pentru manopera si montaj, am constatat ca nu intotdeauna pretul comunicat este avantajos sau reprezentativ pentru un proiect.

Atunci cand alegeti un gard metalic pentru a inconjura proprietatea, trebuie sa luati în considerare o varietate de optiuni, in functie de aspect, pret, protectie si usurinta de intretinere.

Confectiile metalice simple sunt accesibile orcarui client cu un buget mai restrans firma noastra realizand garduri metalice foarte frumoase si modele deosebite pentru toti clientii.

Culoarea gardului metalic se poate alege dupa paleta RAL noi aplicand orice culoare doreste clientul iar acesta mai poate fi acesorizat cu policarbonat de diferite culori si calitati in functie de bugetul fiecarui client.
Montajul produselor noastre este executat rapid si de foarte buna calitate, asigurand astfel clientului placerea lucrului bine facut.

In oferta noastra pentru Bucuresti transportul si montajul este gratuit firma noastra venind in sprijinul clientilor cu cele mai bune preturi realized astfel o buna colaborare cu clientii nostri.

In domeniul confectiilor metalice dorim sa oferim clientului exact ceea ce isi doreste, modelele de garduri metalice personalizate in functie de dorinta beneficiarului si arhitectura generala a spatiului, curtii sau casei acestuia.

Fabricam modele de garduri metalice unicat, modele alese din portofoliul firmei noastre sau dupa modele pe care clientii ni le pun la dispozitie.

Calitatea la care oferim garduri metalice este ridicata, finisajele fiind atent realizate iar montajul ireprosabil.

Dimensiunea si tipul barelor folosite pentru executia panourilor de gard imaginatia echipei noastre sunt doar cateva solutii pe care firma noastra va poate realiza un gard elegant pe gustul orcarui client. Daca comanda este ferma noi ne deplasam la locatie pentru masuratori fara a percepe taxe pentru deplasare.

Pentru a obtine o cotatie de pret rapida si usoara accesati sectiunea contact si completati formularul sau ne puteti contacta si telefonic noi oferindu-va informatiile necesare realizarii proiectului pe care il doriti.

Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit !

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura